Щоб відчути справжній середземноморський смак Греції, не обов’язково летіти на узбережжя Егейського або Іонічного моря. Адже приготувати дану грецьку страву можемо ми!
Грецький салат – страва проста, народна. Нічого зайвого, тільки свіжі, корисні продукти.
Особливе місце серед інших компонентів цієї страви займає, безумовно, фета, адже саме фета надає йому неповторний шарм, своєрідний грецький (смаковий) відтінок.Фета має своєрідний, пікантний смак, який не сплутаєш ні з яким іншим - терпкий, злегка солонуватий, з легкою ноткою кислинки.
Говорячи про наступні інгредієнти Грецького салату, перш за все необхідно згадати про те, що чорні маслини - це плоди оливкового дерева, в яких міститься багато вітамінів, серед яких А, Е і С, а також завдяки своїй високій живильній цінності, відмінно втамовують голод.
Але, звичайно, не тільки склад і якість продуктів визначають унікальний смак Грецького салату, не останню роль тут грає і набір інгредієнтів, які ми використовуємо для заправки. Найкраща оливкова олія – ось основа для Грецького салату. Незважаючи на свій дієтичний склад і легкість, Грецький салат, тим не менш, досить поживний внаслідок оливок і сиру, а завдяки помідорам - багатий вітаміном С і антиоксидантами. Саме за таке поєднання якостей як низька калорійність, високий вміст вітамінів і мікроелементів, а також ситність, цей салат дуже високо цінується нашими клієнтами.